Hieronder vind je een overzicht van
onze actuele nieuwsberichten.

Kijk voor de actuele nieuwsberichten over
De Kringwinkel Ateljee ook op www.uwkringwinkel.be.

Ateljee opent fietswinkel in maart 2019

Ateljee opent fietswinkel in maart 2019

TRANS-FAIR : TOTAALCONCEPT FIETSEN VOOR IEDEREEN

Via het project trans-fair is Ateljee al langer actief in de fietssector. Bedrijven kunnen er terecht voor leasing van fietsen, assemblage, onderhoud, verhuur … en particulieren voor onderhoud en herstellingen. Op 23 maart gaat de fietswinkel open waar nieuwe fietsen zullen verkocht worden.

“We mikken op een breed aanbod. Stadsfietsen, plooifietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen … Naast het merk Kreidler zullen we ook Koga, Gazelle, Oxford, Brompton, Trek, Stromer … aanbieden. Een dergelijk breed aanbod is vrij uniek. Dankzij onze ervaring kunnen onze klanten rekenen op een correct advies en een uitstekende dienst-na-verkoop”, zegt Hans Lootens, coördinator van het fietsproject trans-fair. “Wij staan klaar om een belangrijke rol te spelen in de mobiliteit van de toekomst en volgen de ontwikkelingen op de voet. Woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, vrije tijd … de fiets duikt overal op als ideaal vervoersmiddel. Je zal niet alleen een nieuwe fiets kunnen kopen in onze winkel maar er ook een huren onder de vorm van personal lease.”

OPENING winkel nieuwe fietsen : 23 MAART OP DE VOORMALIGE UCO-SITE

Het voormalige UCO-bedrijventerrein ter hoogte van de Maïsstraat in Gent ontpopte zich de voorbije maanden tot de sociale economiesite in Gent. Een groot aantal afdelingen van onze werking vonden reeds een onderkomen op de site.  De opening van deze nieuwe fietswinkel is een belangrijke fase in het UCO-project”, aldus Geert Deruyck, woordvoerder van Ateljee vzw.

MEER DAN ZOMAAR EEN FIETSWINKEL

“Ateljee volgt de nieuwste trends in het mobiliteitsverhaal op de voet. De fiets als transportmiddel is een milieuvriendelijk alternatief. Het is dan ook logisch dat onze organisatie hierop volop wil inzetten. We zijn klaar om zowel particulieren als bedrijven nieuwe kwaliteitsfietsen te bieden afgestemd op hun reële behoeften en met een professionele dienst-na-verkoop en hersteldienst. Mooi meegenomen is dat dankzij de winkel fietsherstellers die talenten hebben om klantenadvies te geven, administratieve taken te vervullen en magazijnwerk te verrichten deze competenties daadwerkelijk ontwikkelen. ”

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

 

TRANS-FAIR
Het mobiliteitsproject van Ateljee vzw
Getouwstraat 17 – 9000 gent
info@trans-fair.be
www.trans-fair.be