Hieronder vind je een overzicht van
onze actuele nieuwsberichten.

Kijk voor de actuele nieuwsberichten over
De Kringwinkel Ateljee ook op www.uwkringwinkel.be.

Ateljee opent fietsenwinkel op 23 maart

Ateljee opent fietsenwinkel op 23 maart

trans-fair is een tewerkstellingsproject. Dit betekent dat we meer voor ogen hebben dan zomaar een winkel openen.

De fiets is een milieuvriendelijk alternatief in het mobiliteitsverhaal. Geen wonder dat Ateljee dus kiest voor een dergelijk project. Dat milieuaspect zit bijvoorbeeld ook ingebakken in ons Kringwinkelconcept. We stellen daarbij onze centrale doelstelling op de voorgrond: tewerkstelling van mensen met verminderde kansen op de arbeidsmarkt.

Dankzij onze nieuwe fietswinkel kunnen onze medewerkers ook de modernste fietsen onderhouden en herstellen. Maar er is meer. Fietsherstellers die talenten hebben om klantenadvies te geven, administratieve taken te vervullen en magazijnwerk te verrichten zullen deze competenties ook daadwerkelijk kunnen ontwikkelen.
Dit kan daar waar mogelijk de kansen op doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt alleen maar vergroten.

OPENINGSWEEK 23 TOT EN MET 30 MAART

Een hele week lang vieren we feest in de fietswinkel. We verwelkomen je met het trans-fair gezondheidsdrankje en een hapje. Nog nooit op een e-bike gereden? Doe dan een test tijdens deze week en vraag naar ons advies.

DE TOETERMAN OPENT DE WINKEL

Op zaterdag 23 maart kan je om 11 en 15 uur een leuke act van de toeterman meemaken. Geniet van deze komische muzikale performance. 1 man, 22 toeters, een zelfgemaakte bass ukelele, een keyboard en beatboxing. Een muzikaal repertoire van pop over jazz tot volksmuziek. En dat nog eens gecombineerd met jongleren, evenwichtskunsten en slapstick. We kijken vooral uit naar de act met de stuntfiets.

FIETS JE SCHILDERIJ OP DE GEZINSDAG

Op zaterdag 30 maart volop genieten, ook voor de
kinderen met kinderanimatie. In het oog springt de attractie FIETS JE SCHILDERIJ (13 tot 17 uur). Neem plaats, trap op de pedalen en kies je kleuren en zie hoe de kleuren zich mengen. Trap sneller of langzamer op de pedalen, elke keer is het weer anders. Het drogen van je schilderij doe je op de droogfiets.

WIN EEN FIETSARRANGEMENT

Doe in onze winkel mee aan onze wedstrijd en maak kans om een fietsarrangement voor 2 personen in de Antwerpse Kempen te winnen: 2 dagen, overnachting in een luxueuze 2-persoonskamer en een 3-gangenmarktmenu met seizoensproducten.

Getouwstraat 17 – 9000 Gent
Bekijk hier hoe je er met de auto komt.
www.trans-fair.be
Particulieren : 09 311 28 13
Bedrijven : 09 311 28 15

Openingsuren winkel
Maandag - vrijdag: 8.30 tot 18 uur
zaterdag: 10 tot 17 uur