Hieronder vind je een overzicht van
onze actuele nieuwsberichten.

Kijk voor de actuele nieuwsberichten over
De Kringwinkel Ateljee ook op www.uwkringwinkel.be.

Hoe vind ik de Getouwstraat?

Hoe vind ik de Getouwstraat?

Alle wegen leiden misschien wel naar Rome, de weg naar de Getouwstraat is niet altijd even simpel. Een handig overzichtje:


Met de auto/fiets/te voet:

Google Maps kent de Getouwstraat intussen. Je kan de straat dus gewoon ingeven en de instructies van Google Maps volgen (of klik hier, wij vulden het al in voor jou). De Balenmagazijnstraat staat er nog niet op, maar geef gewoon de Getouwstraat in: de Balenmagazijnstraat ligt ernaast.

Je eigen GPS-systeem kent de Getouwstraat misschien nog niet. Je kan wel je GPS instellen op de Jan Yoensstraat. In de Jan Yoensstraat zie je algauw de pijlen naar de projecten van Ateljee vzw. Volg de pijlen, en voila... enkele meters verder rijd je de voormalige UCO-site en de Getouwstraat op.

 

Met het openbaar vervoer:

De Lijn heeft geen haltes in de Getouwstraat. De dichtbijzijnde halte is 'Gent Van Ryhovelaan' (201392). Lijn 5, lijn 52, lijn 53 en lijn 54 stoppen daar. Klik hier voor meer details over de dienstregeling van De Lijn.

Van hier is het nog 5 minuutjes stappen naar de Getouwstraat. Op het rondpunt kies je de Kriekelaarstraat (naast het park). Maar geen zorgen: ook hier staan pijltjes die je de weg naar onze projecten tonen.

 

Op de UCO zelf?

Je bent er al, 't is niet moeilijk nu.

Op de UCO-site zijn twee belangrijke straten: De Getouwstraat (met daarin -in volgorde van passeren- de nieuwe Kringwinkel, fietsen trans-fair en restaurant Het Balenmagazijn) en de Balenmagazijnstraat. Die laatste vind je door aan de oprit van de UCO-site niet rechtdoor, maar naar links af te slaan. In de Balenmagazijnstraat vind je het recyclagepark en het Brengpunt. Ideaal voor wie een grote kuis houdt en in één keer herbruikbare en niet-herbruikbare goederen wil wegbrengen, niet?