Hieronder vind je een overzicht van
onze actuele nieuwsberichten.

Kijk voor de actuele nieuwsberichten over
De Kringwinkel Ateljee ook op www.uwkringwinkel.be.

Alle winkels en Digipunten dicht

Alle winkels en Digipunten dicht

Alle Kringwinkels, brengpunten, de meeste Digipunten zijn voor een onbepaalde tijd gesloten om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Fietsenwinkel trans-fair is dicht maar wellicht zullen herstellingen op afspraak nog kunnen. Meer nieuws hierover begin volgende week. 

KRINGWINKELS GESLOTEN

Onze 9 Kringwinkels sluiten vanaf maandag 2/11 voor onbepaalde tijd.

BRENGPUNTEN DICHT

Het is niet langer mogelijk om goederen binnen te brengen in één van onze Kringwinkels. We vragen je met aandrang om geen goederen voor onze poort achter te laten. Sluikstorten is strafbaar. Vermijd een boete en hou je spullen bij totdat we terug open kunnen.

OPHALINGEN EN LEVERINGEN NIET MOGELIJK

Ook ophalingen en leveringen aan huis zijn niet mogelijk vanaf 2 november. Zodra we terug in staat zijn om op een veilige manier goederen op te halen en te leveren zullen we dit communiceren op onze website en Facebook-pagina.

MEESTE DIGIPUNTEN GESLOTEN

Alle Digipunten zijn in De Kringwinkels zijn gesloten. De Digipunten in De Krook, InGent en CAW Pannestraat blijven wellicht open ALS de locatie zelf open blijft. Volg onze website voor het meest recente nieuws. Alle workshops worden afgelast.

HET RESTAURANT

Alle sociale restaurants van Ateljee blijven gesloten.

FIETSENWINKEL TRANS-FAIR

Fietsenwinkel trans-fair is gesloten maar de herstellingdienst blijft wellicht open.