Projecten

Ateljee telt verscheidene tewerkstellingsprojecten.
Dankzij de uiteenlopende waaier aan functies slagen we erin onze medewerkers arbeid op maat te bieden.

Projecten

Parnassus

Parnassus is een restaurant in het hart van Gent. Het restaurant is gehuisvest op een unieke locatie, een voormalige Franciscanenkerk. Lunchen doe je er dus in een barok decor.

Parnassus haalt haar  groenten bij Het Landhuis. In het Landhuis telen medewerkers van Ateljee biologische groenten en fruit van topkwaliteit. Door gebruik te maken van lokaal geteelde groenten zorgen we voor een korte keten: de groenten op je bord komen recht vanop het land. Op deze manier is er bovendien ook een kringloop binnen de werking van atelier waarbij het ene project de grondstoffen voor het andere project voorziet.

We hanteren verschillende tarieven:

Omdat naast tewerkstelling, ook hulpverlening een belangrijke pijler in de werking van Ateljee houden de prijzen laag en geven een extra korting aan wie het financieel wat moeilijker heeft. In Parnassus en onze andere sociale restaurants kunnen zij daardoor een gezonde én betaalbare maaltijd krijgen.

Maar je kan ook als steunend lid lunchen in Parnassus en onze andere sociale restaurants. Door daar te lunchen, help je ons sociale tewerkstelling te creëren en hulpverlening te realiseren.

Meer info: www.parnassus.be