Werken bij Ateljee

Werken bij Ateljee

Vacatures


Verantwoordelijke/kok (m/v/x): vervangingscontract

Omschrijving

We zijn op zoek naar een verantwoordelijke/kok ter versterking van ons horecateam (sociale restaurants) in Gent. Je staat in voor het dagelijks aansturen van diverse medewerkers. Dit houdt in dat je de planning en organisatie van de keuken en zaal opstelt. Je ondersteunt en begeleidt jouw medewerkers bij het klaarmaken en verzorgen van de maaltijden.

Voor een vlotte werking van het restaurant ga je regelmatig in overleg met jouw coördinator. Bij de begeleiding van de medewerkers word je bijgestaan door de arbeidsbegeleider.

Taken

  • Je geeft je medewerkers taken en controleert de uitvoering ervan (kook- en bereidingstechnieken aanleren, gerechten klaarmaken, met keukengerei leren omgaan,…)
  • Je zorgt voor een optimale organisatie van het restaurant en hebt voortdurende aandacht voor de klantgerichtheid van je medewerkers (beleefdheid, klantvriendelijk, netheid restaurant,….)
  • Je staat in voor het opstellen van de menu
  • Je coacht, leidt jouw medewerkers op en zorgt voor de competentieontwikkeling in nauwe samenwerking met de arbeidsbegeleider/personeelsdienst
  • Je zorgt voor een goede dienst in het restaurant (tafels dekken, afruimen, zorgen voor een vlotte bediening,...)
  • Je rapporteert aan je coördinator

Aanbod

  • Een aangename werkomgeving
  • Een afwisselende, boeiende job met een grote maatschappelijke impact
  • Een voltijds contract bepaalde duur (vervangingscontract wegens ziekte)
  • Onmiddellijke indiensttreding
  • Maaltijdcheques
  • Interessante en milieuvriendelijke regeling van het woon-werkverkeer
  • Loon volgens pc 327 – cat.  4
  • Tewerkstellingsplaats: Gent

Profiel

  • Je bent iemand met leidinggevende en organiserende capaciteiten
  • Je werkt graag samen met mensen met verminderde kansen op de reguliere arbeidsmarkt en leidt hen graag op
  • Je bent sociaal vaardig en enthousiast
  • Je bent een echte coach en gelooft in de kracht van teamwork
  • Je bent klantvriendelijk en commercieel
  • De werking van een restaurant is je bekend
  • Je hebt een koksopleiding genoten of hebt veel ervaring als kok in de horeca of de sociale economie (stielkennis)
  • Je hebt kennis van de HACCP normen
  • Je kan overweg met een computer
  • Je bent stressbestendig en kan autonoom werken
  • Occasioneel avond- of weekendwerk

Reactie

Stuur snel je motivatiebrief en CV naar jobs@ateljeevzw.be 

Deadline: 20 juli 2021

Voor meer inlichtingen en volledig functieprofiel kan je terecht bij Olivier Mattheus, coördinator horeca, tel: 0499/75.14.83.